Sportpaarden referenties

In de sport 

 

QC Chica Leena plaatst zich voor het WK

Afgelopen weekend tijdens de CIC 2* van Arville, wist QC Chica Leena zich te plaatsen voor het WK in Tryon NC. Dit is ongetwijfeld een knappe prestatie, deze competitie was immers haar eerste deelname aan een 2* wedstrijd. Onder het zadel van Lara de Liedekerke-Meier schitterde deze zevenjarige Checland- merrie in elk van de drie disciplines. Een foutloze ronde in de jumping, een 5e plaats in de dressuurproef en een sterke cross waren samen goed voor een 15e plaats.

Wij hopen alvast op even sterk resultaat tijdens de wereld ruiterspelen.


 

QC Flamboyant (Fidertanz x De Niro)

 

De Finale van de Nürnberger Burg-Pokal was weergaloos spannend. De laatste drie ruiters verdeelden de podiumplaatsen onder zich. Isabell Werth en onze QC Flamboyant wisten met een score van 77,780% het laken naar zich toe te trekken. Wij wensen de nieuwe ruiter en eigenaar Valentina Pistner alle succes toe met deze fantastische ruin.

In de Duitse pers genoot QC Flamboyant ook van veel aandacht. Zijn foto prijkt op de voorpagina van de "Oldenburger International". Het vakblad:"Rheinlands Reiter+Pferde" had ook mooie woorden over voor deze fantastische ruin. Het volledige artikel vindt u hieronder.

 

 

 

 


QC Flamboyant ( Fidertanz x De Niro)

Eind September wist Isabell Werth zich met dit droompaard te kwalificeren voor finale van de Nürnberger Burg-Pokal. Een klinkende overwinning met 81,512% was voldoende om alle concurrenten achter zich te laten. In alle kwalificatietornooien wist niemand zo’n hoge score te behalen. In de link onderaan kunt u deze sterke prestatie nog eens herbekijken.

De finale van de Nürnberger Burg-Pokal wordt van 14 tem. 17 december in Frankfurt verreden.

http://www.facebook.com/clipmyhorse/videos/10155818253433395/

 

 


Verkocht

QC Bright Gold scoort overal.

 

Ramona Buteijn scoort allom met QC Bright Gold. De Nederlandse reed vorige zomer op niveau L2. Vandaag is er al de overstap naar de M2. De steile opgang is uiteraard het gevolg van hard werken in combinatie met een talentvol paard. Eendagswedstrijden, regelmatigheidsklassementen, keuringen, … ondertussen staan ze in het Zeelandse allemaal op naam van deze Rosengold merrie.

 

 

In de onderstaande link vind u de link naar een artikel uit de lokale pers waar deze prachtige merrie zelfs als “Dressuurkoningin” wordt benoemd.

https://www.kwpn.nl/nieuws?itemId=NewsItem%3A14660 

 


2e plaats voor QC Fantastic Hit.

In de tien jaar sinds de oprichting van onze stal werden al een heleboel paarden van topkwaliteit afgeleverd. QC Fantastic Hit is er zo één van. Deze Fidertanz ruin maakte na een korte periode van afwezigheid uit de wedstrijdring, zijn comeback. Ondanks wat minder wedstrijdritme zette dit paard onder het zadel van Cindy De Cuyper een knap resultaat neer. Een tweede plaats met 64,26% was de uitslag. Dit paard raakt dus stilaan klaar voor de overstap naar de nationale proeven.

Proficiat aan paard en ruiter voor deze mooie podiumplaats.

 


Trofee Abbé Jacobs

Afgelopen zondag was weer “wedstrijddag”, het was bovendien ook de slotdag in de Trofee Abbé Jacobs. Drie van onze paarden verschenen er tussen de witte hekjes. Hun prestaties laten blijken dat er deze winter hard gewerkt is voor het snel naderende zomerseizoen. Elk van hen behaalde immers een podiumplaats. Emilie Vanderveken en QC Franziska kaapten met 73,4% in de proef I.2 de dagzege weg. Deze combinatie zette hiermee een mooi reeks verder. Zij wonnen dan ook het algemene klassement. Op hetzelfde niveau behaalde Cappaert Laurens met QC Full Option 67%, goed voor een derde plaats. De laatse combinatie was Chablis Herbots met QC Sir Carry. Zij wonnen op niveau drie maar liefst vier van de vijf wedstrijden in deze competitie! De eindzege ging daar dan ook naar hen. Bovendien kunnen zij volgende week ook nog de eindzege binnenhalen op niveau twee.

Proficiat aan al deze ruiters!

 


 

 

 

Overwinning voor QC Samourai (San Amour X Revan)

QC Samourai wist in het poolse Sopot een knappe overwinning binnen te behalen. Onder het zadel van Hubert Jankowski behaalde de 9-jarige ruin 67,745%. Deze CDN wedstrijd is dan ook een mooie toevoeging aan het palmares van QC Samourai. Wij wensen deze combinatie dan ook van harte proficiat met hun overwinning.

 

 

 

 

 

Nurnberger Burgpokal Winner QC Flamboyant verkocht aan Valentina Pistner

 

 

 

QC Star Performer loopt succesvol interediair II in Amerika onder Sally Cahill

 

 

De aansprekende merrie QC Ruling Cortes (Rubin Cortes x Aletto) was in eigendom van QC Stables. Al snel was duidelijk dat dit een paard voor het grote werk zou worden. Ruling Cortes is verkocht aan de sponsor van de succesvolle amazone Jane Hannigan in Amerika. 

 

 

QC Wonderful Girl verkocht tijdens de excellent dressage sales 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

QC Salvador Dali verkocht tijdens de excellentdressage

 

 

 

QC San Vino heeft mooie succesen geboekt bij de FEI 4 en 5 jarige paarden en als 5 jarige hengst geselecteerd en deelgenomen aan WK jonge paarden te Verden

 

 

QC Roberto cavalli kampioen op het BK 4 Jarige paarden geslelecteerd en deelgenomen aan WK jonge paarden loopt succesvol grand prix in Amerika 

 

QC Destina Verkocht naar o'neal equestrian in Florida waar ze uitgebracht wordt in de eventing 

 

 

 

QC Froom Verkocht naar Amerika 

 

 

 

Verkocht aan de duitse dressuur ruiter Thomas Wagner hij won won het Dressurfestival Wintermühle en werd zo geselecteerd voor de Nürnberger Burg-Pokal Sint Georges 

 

 

QC Disenger 

 

 

QC Franseco verkocht naar Amerika

 

 

 

 

 

 

 

QC Sir Dennis naar zweden 

 


Figaro

°14-03-2011  |  ruin  |  zwart bruin
Fidertanz x Don Gregory
 

Samourai

°12-04-2009  |  ruin  |  zwart
San Amour x Rubinstein I
 

Fantastic Hit

°06-05-2011  |  ruin  |  donker bruin
Fidertanz x Wolken-Hit
 

Bright Gold

°30-05-2011  |  merrie  |  zwart bruin
Rosengold x De Niro
 

Furstenstein

°30-05-2011  |  ruin  |  zwart bruin
Fürstenball x Rubinstein I
 

Fleur

°28-05-2011  |  merrie  |  donker vos
Don Schufro x Revan
 

Starbucks Classic

°04-05-2009  |  ruin  |  donker bruin
Status Quo x Classiker
 

QC Designer

°03-05-2013  |  ruin  |  zwart
Destano x Depardieu
 

contacteer ons