Over ons

QC Stables is een unieke accommodatie in een prachtige omgeving, goed bereikbaar in het centraal gelegen Sint-Niklaas.

QC staat voor Quality and Confidence, kwaliteit en vertrouwen is ons hoogste streefdoel. We beschikken over high-end faciliteiten en leveren een full-service pensionstalling met alle comfort.

Maatwerk

We geven privélessen op maat van de ruiter, van beginnende ponyruiter tot gevorderde wedstrijdruiter. Voor elk niveau hebben we een gekwalificeerde instructeur of instructrice. Ook menlessen maken deel uit van ons pakket.

Daarnaast concentreren we ons op het wedstrijdklaar maken van jonge dressuur-, spring- en eventingpaarden (van zadelmak maken tot uitbrengen op wedstrijd). Op de eigen manege organiseren we ook wedstrijden en events in diverse disciplines. Je vindt meer info in onze kalender.

Gezelligheid

Iedereen is welkom in ons gezellig eetcafé Hippodroom. Bovendien beschikken we over een multifunctionele evenementenzaal die geschikt is voor zowel familiefeesten als zakelijke vergaderingen, of elk ander evenement op maat.

één adres:

Beeldstraat 15, 9100 Sint-Niklaas

 info@qcstables.com           info@qcevents.be             info@eetcafehippodroom.be

Equilabel

QC Stables behaalde het Equilabel met een score van 93%. Met dit kwaliteitslabel erkent Het Vlaams Paardenloket goed werkende bedrijven en biedt een leidraad voor paardenliefhebbers op zoek zijn naar een kwalitatieve manege of pensionstal.

contacteer ons