Sportpaarden te koop

In de sport

QC Flamboyant (Fidertanz x De Niro)

 

De Finale van de Nürnberger Burg-Pokal was weergaloos spannend. De laatste drie ruiters verdeelden de podiumplaatsen onder zich. Isabell Werth en onze QC Flamboyant wisten met een score van 77,780% het laken naar zich toe te trekken. Wij wensen de nieuwe ruiter en eigenaar Valentina Pistner alle succes toe met deze fantastische ruin.

In de Duitse pers genoot QC Flamboyant ook van veel aandacht. Zijn foto prijkt op de voorpagina van de "Oldenburger International". Het vakblad:"Rheinlands Reiter+Pferde" had ook mooie woorden over voor deze fantastische ruin. Het volledige artikel vindt u hieronder.

 

 

 

 

 

 

 


QC Flamboyant ( Fidertanz x De Niro)

Eind September wist Isabell Werth zich met dit droompaard te kwalificeren voor finale van de Nürnberger Burg-Pokal. Een klinkende overwinning met 81,512% was voldoende om alle concurrenten achter zich te laten. In alle kwalificatietornooien wist niemand zo’n hoge score te behalen. In de link onderaan kunt u deze sterke prestatie nog eens herbekijken.

De finale van de Nürnberger Burg-Pokal wordt van 14 tem. 17 december in Frankfurt verreden.

http://www.facebook.com/clipmyhorse/videos/10155818253433395/


 

QC Mister Gold (Mr.Right x Gorgeous)

Onze palomino hengst QC Mister Gold behaalde in het hengstenkampioenschap van het Royal Belgian Palomino stamboek een knappe tweede plaats. Na de hengstenkeuring in mei van dit jaar behaalde hij reeds die tweede plaats, tijdens de bereden proeven kon hij zijn stek met succes verdedigen. De kloof met de eerste plaats werd zelfs wat ingelopen maar de titel ging alsnog naar Nuepi van t’Ark van Noach.

 

 

 


wij hebben steeds kwaliteitsvolle sportpaarden te koop.

Voor meer info kan je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier onderaan of +32 475 24 09 36.

Wij zijn ook steeds bereikbaar via de sociale media Facebook en Instagram.

contacteer ons